Word een van de 100 nieuwe
Rotterdamse e-health experts!


Deze zomer wordt Rotterdam 100 e-health experts rijker! De summerschool Rotterdam Ehealth Academy gaat met een reeks energieke masterclasses in vier dagen je meenemen in de wereld van e-health. Topsprekers en ervaringsdeskundigen, een interactief programma en kennis en vaardigheden die je gelijk in de praktijk kunt toepassen.


Doel van de Summerschool

Het doel van de Summerschool is om zorgprofessionals kennis en inzicht over zorginnovaties, e-health en nieuwe manieren van werken in de zorg te leren om daarmee innovaties te stimuleren.
Een belangrijk onderdeel is ‘Design Thinking’, een vernieuwende denkwijze om tot nieuwe oplossingsrichtingen te komen voor knelpunten en verbeteringen in de dagelijkse praktijk.

De Rotterdam eHealth Academy Summerschool biedt een interessant en uitgebreid programma voor zorgprofessionals die willen leren innoveren.Voor wie is de Summerschool 2019 bedoeld?

Professionals:

  • Eerstelijns zorgverleners zoals verpleegkundigen, verzorgenden, huisartsen, fysiotherapeuten, praktijkondersteuners, ergotherapeuten, logopedisten, etc. etc.
  • Beleidsmedewerkers/beleidsmakers van bijvoorbeeld zorginstellingen, WMO, welzijn, arbeidsreintegratie, etc.
  • Tweedelijns zorgverleners die in de zorgketen werken, zoals (transfer)verpleegkundigen, co√∂rdinatoren, verpleegkundig specialisten
  • Innovatiemanagers bij zorg- en welzijnsorganisaties


Programma


Innovatie in de zorg


Vaardigheden van de 21e eeuw


Digitale vaardigheden & ontwikkelingen


Team Dynamica & interprofessioneel samenwerken


Waar?

Havenue (Havenpolikliniek)
Haringvliet 2, 3011 TD Rotterdam