Rotterdamse eHealth Week 2023

Programma Rotterdamse eHealth Week 2023

Ook in 2023 organiseren we weer een Rotterdamse eHealth Week als onderdeel van de landelijke Slimme Zorgestafette. Door de gehele stad heen worden gedurende de week van 13 t/m 17 februari diverse activiteiten georganiseerd. Zo ook het Rotterdams eHealth Ontbijt op donderdag 16 februari!

Bekijk de activiteiten tijdens de landelijke Slimme Zorgestafette hier: slimmezorgestafette2022.nl

Organiseer jij ook een eHealth activiteit in jouw organisatie die week? Meld deze dan aan bij maaike@philogirl.nl. en we plaatsen jouw activiteit ook op de websites van de Rotterdam eHealth Agenda en Life Sciences & Health 010.


Dinsdag 14 februari

Webinar E-healthmonitor 14 februari

Tijd: 12.00 – 13.00.

Tijdens dit webinar worden de resultaten van de E-healthmonitor van 2022 gedeeld. Deze E-healthmonitor is opgesteld door RIVM, Nivel en NeLL.
Wat betekenen deze resultaten voor de dagelijkse praktijk en de toekomst van de zorg? Het webinar wordt georganiseerd in het kader van de Slimme Zorg Estafette.

U kunt uzelf aanmelden via: De Slimme Zorg Estafette 2023 vindt plaats van 6 februari t/m 3 maart – Slimme Zorg Estafette.

De webinar wordt georganiseerd door RIVM, Nivel en NeLL, en is vrij toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is.


Donderdag 16 februari

Rotterdams eHealth Ontbijt

Tijd: 08.00 – 09.30

Welke mooie eHealth voorbeelden op het gebied van zelfredzaamheid kunnen we in Rotterdam vinden? Denk aan het vereenvoudigen van communicatie met zorgverleners, het monitoren van de eigen gezondheid thuis of het ondersteunen van kwetsbare Rotterdammers met behulp van eSports of Virtual Reality. Wil jij meer weten over diverse eHealth voorbeelden in de stad Rotterdam of heb je zelf een mooi voorbeeld dat je graag onder de aandacht zou willen brengen (zet het op de ronde tafel!), kom dan naar het Rotterdamse eHealth Ontbijt. Na het ontbijt vinden de Transitie Dialogen plaats!

Meld je hier aan