Colofon

Colofon
De website rotterdamehealthagenda.nl is ontwikkeld door VitalCampus. Heb je een vraag of opmerking over deze site? Neem dan contact op met ons.

Disclaimer RotterdameHealthAgenda.nl
De website rotterdamehealthagenda.nl is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. De Rotterdam eHealth Agenda aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Rotterdam eHealth Agenda gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Disclaimer e-mail
E-mail van Rotterdam eHealth Agenda kan informatie bevatten die niet voor jou is bestemd. Indien jij niet de geadresseerde bent of het bericht abusievelijk aan jou is gezonden, word je verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. Rotterdam eHealth Agenda aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico’s verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.

Auteursrecht
Alle teksten en afbeeldingen op rotterdamehealthagenda.nl zijn auteursrechtelijk beschermd of aurteursrechten vrij en mogen niet worden gebruikt door anderen. Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden aan ons?