Zorgwinkel Pniël feestelijk geopend

Lenen, huren en kopen van hulpmiddelen

Op woensdag 28 november werd ‘Zorgwinkel Pniël’ officieel geopend in het bijzijn van Rotterdamse wethouder Sven de Langen en regiomanager Lelie zorggroep Aad de Kool. Laatstgenoemde vestigde nog ’s de aandacht erop dat de overheid wil dat ouderen langer thuis blijven maar dat zulks plaatselijk mogelijk gemaakt moet worden. De zorgwinkel helpt daarbij.

De wethouder voorspelde dat binnen afzienbare tijd 1 op de 4 Rotterdammers 65-plus zal zijn. Hij mocht de zorgwinkel openen met behulp van de zgn. SMART kluis.

In Zorgwinkel Pniël, gevestigd in Verpleeghuis Pniël in Rotterdam-Kralingen, kunt u terecht voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, rollators en bedverhogers. Kortom: alles wat de ergotherapeut en fysiotherapeut u aan hulpmiddelen adviseren. Daarbij ook de ‘heup-airbag’ die moet voorkomen dat men bij een val een heup breekt.

Zorgwinkel Pniël is de tweede zorgwinkel in een Lelie-locatie, de eerste is Zorgwinkel De Kleine Burcht, aan de Duikerstraat nr. 3 in Rotterdam-Prins Alexander (tel. 010-4558331). De derde is in aantocht, in Rotterdam-Hoogvliet.

Zorgwinkel Pniël
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam
T (010) 27 26 407
E info@leliezorggroep.nl
W www.leliezorggroep010.nl/zorgwinkelpniel