KVK Business Challenge

De KVK Business Challenge is hét open innovatieplatform voor nieuwe business. Op dit online platform gaan ondernemers en corporates challenges aan die tot innovatie en nieuwe opdrachten leiden.

Ontwikkel nieuwe business met corporate organisaties

Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt?

Wat is KVK Business Challenge?

KVK Business Challenge is het open innovatieplatform van KVK dat corporates en ondernemers online én fysiek met elkaar in contact brengt. Het doel is samen vernieuwen en nieuwe toepassingen ontwikkelen.

KVK Business Challenge heeft tot nu toe veel contacten en waardevolle gesprekken opgeleverd. Wil je meer weten over KVK Business Challenge? In het e-magazine staat precies uitgelegd hoe het werkt en zijn er ervaringsverhalen opgenomen van reeds gemaakte matches.

Vanaf 15 oktober 2018 staan de challenges online voor een periode van 6 weken. Meld je nu alvast aan. Je wordt dan als eerste geïnformeerd en weet je zeker dat je er bij bent.