ScaleUpTrack eHealth in Rotterdam !?

Onder de werknaam “ScaleUpTrack eHealth” gaan de gemeente Rotterdam, het Erasmus MC, Avanade, Microsoft en Accenture onderzoeken of en hoe de Rotterdam eHealth Agenda verrijkt kan gaan worden met een terugkerend ScaleUp-traject. De bedoeling hierbij is dat de vele goede ideeën en producten uit Rotterdam en (verre) omstreken zo goed en duurzaam mogelijk worden uitgewerkt. Er is pas sprake van een goed product als er een (groot) aantal Rotterdammers aantoonbaar vitaal van wordt.

Naast de “Rotterdamse Burger” kan het dan vooral ook gaan om de professionele en vrijwillige zorg en welzijn kampioenen in de stad. De eerste stap is om met een 5-tal koplopers aan de slag te gaan om plan, aanpak en track verder uit te werken. We houden je op de hoogte.

Mocht je ideeën, concepten, producten of juist doelgroepen, vragen en uitdaging hebben die geschaald moeten worden ? Laat het weten ! Contact: Jan Willem Faessen

2 Reacties

 • Mitchel

  Hi Willem- Jan,

  Via LinkedIn wees je me al een keer op de eHealth agenda. Wat is een makkelijke manier om daar meer over te weten te komen? Hou me op de hoogte.

  Groeten,

  Mitchel

  • Jan Willem

   Hi Mitchel, stuur even een mail naar t mailadres op de site. Kom ik snel bij je terug !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *