Partners van de Summerschool

Reframing studio

Reframing Studio is een ontwerpbureau, gevestigd in Rotterdam en Amsterdam. Reframing Studio helpt bedrijven en organisaties om te komen tot betekenisvolle en toekomstbestendige innovatie aan de hand van de service design methode.

Buro Strakz

Een gebrek aan digitale vaardigheden. Dat is volgens Suzanne Verheijden (Strategisch Innovatie-adviseur & programmamanager Digitale Vaardigheden) van Buro Strakz het meest onderschatte probleem bij het implementeren van eHealth en zorgtechnologie.

Thingkz

Thingks bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en beheert games en andere digitale leeroplossingen. Creatief, van A tot Z doordacht en pretty cool. Al zeggen we het zelf. Maar vooral met meetbaar resultaat: meer kennis en blijvende gedragsverandering.

Momo Medical

Innovatie is pas echt succesvol als het helemaal is opgenomen in de dagelijkse praktijk.

Momo Medical wil graag dat de implementatie in het dagelijks gebruik zo soepel mogelijk verloopt en zijn op zoek naar de beste manieren om daarin te ondersteunen.

Usono

Usono is expert in het ontwerpen en ontwikkelen van slimme echografie oplossingen en heeft de missie om het gebruik van echografie voor medisch professionals en onderzoekers de verbeteren.
Naast het huidige product portolio aan accessoires biedt Usono ook de service om custom oplossingen te ontwikkelen.