Waarom ook jij naar de Summerschool zou moeten!


Joyce van der Niet
De Rotterdamse Zorg

Joyce van der Niet, van De Rotterdamse Zorg, vertelt in een paar minuten waarom innoveren vanuit de behoefte de basis van vernieuwing moet zijn.


Steven Mersch, van Pameijer, vertelt waarom innovatie eigenlijk een gezonde dynamiek is waarin dagelijkse problemen kunnen worden opgelost.

Steven Mersch
Pameijer


Gerwin Vis, van Aafje thuiszorg huizen en zorghotels, legt uit waarom het belangrijk is om zorgverleners aan elkaar te koppelen voor succesvolle innovatie.


Karlijne Steketee van Antes: Samen met clienten e-health oplossingen ontwikkelen nog voordat je het probleem en de oplossing bedacht hebt.

Karlijne Steketee
Antes


Joke van Kervel
Wmo radar

Joke van Kervel van Wmo radar: Hoe kunnen we de mogelijkheden van innovatie aan ouderen overbrengen om langer thuis blijven wonen, met kwaliteit van leven en eigen regie mogelijk te maken?


Marieke Verhart van Laurens: Innovatie hoeft niet alleen technologische innovatie te zijn, processes verbeteren is ook innovatie.

Marieke Verhart- Paalvast
Laurens

Bram Onneweer
Rijndam Revalidatie

Bram Onneweer:
het belangrijkste bij innovatie is co-creatie


Deze professionele video zijn ons aangeboden door:
Thingks
Röntgenlaan 25 C
2719 DX Zoetermeer
https://thingks.nl/

Thingks bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt en beheert games en andere digitale leeroplossingen. Met Zola, een label van Thingks, richten wij ons op het inwerken en samenwerken in de zorg. Met behulp van korte games, video’s, feedback-momenten en een complimentensysteem ondersteunt Zola medewerkers digitaal.