Sustainable Healthcare Challenge

Op 23 mei 2019 vindt de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) plaats. De ideale kans om jouw innovatie verder te ontwikkelen!

De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een goed idee om de zorg te innoveren. Deelnemen kan dus als je nog in de prille fase van je ondernemerschap zit. Tijdens de challenge kun je door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit het grote netwerk van de SHC winnen.

Voordelen
Meedoen aan de SHC heeft ontzettend veel voordelen. Allereerst is het de perfecte mogelijkheid om jouw pitch aan te scherpen. Daarnaast kun je een waardevol netwerk opbouwen. Bovendien kun je het volgende winnen:

Financiële ondersteuning: Startups kunnen financiële ondersteuning winnen van SHC-partners. In totaal wordt er €15.000 aan prijzengeld onder de finalisten uitgedeeld.

Structurele ondersteuning: Startups kunnen in-kind ondersteuning incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, zoals consultancy uren, advies, publiciteit of samenwerkingsverbanden.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken? Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Deelnemers moeten ten minste voldoen aan de volgende voorwaarden:
- Deelnemende startups hebben een omzet van minder dan €10.000
- Deelnemers zijn jonger dan 35 jaar

Schrijf je nu in!
De aanmelding voor de Challenge & Congress via Zorginnovatie.nl is open! Meld jouw innovatie aan en vink de 'Sustainable Healthcare Challenge' aan. Je hebt tot en met 3 mei 2019 tot 17:00 uur om je aan te melden.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda