Stimuleringsregeling e-health Thuis

Header

Het ministerie van VWS lanceert op 1 maart 2019 de Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET). Deze regeling heeft als doel het gebruik van e-health toepassingen te vergroten en te borgen, zodat ouderen die kwetsbaar zijn of lijden aan een chronische ziekte langer thuis kunnen blijven wonen. De toepassing van ehealth maakt het in vele gevallen mogelijk om langer veilig en gezond thuis te blijven wonen.

Naast het ministerie van VWS stimuleert en ondersteunt de Rotterdam eHealth Agenda ook e-health in Rotterdam door middel van onder meer een informatiebijeenkomst SET op donderdag 21 februari 2019 van 15:00 - 17:00 uur.

Tijdens dit event wordt uitgelegd wat de regeling exact inhoudt, welke stakeholders voor een goede aanvraag betrokken moeten zijn en voor welke resultaten de regio aanvragen kan gaan doen.

Programma:

14:30 ontvangst
15:00 welkom en programma
15:05 presentatie SET regeling door Marion van der Heden (RVO.nl)
16:00 introductie over de ondersteunende rol die de gemeente kan bieden
16:10 inventarisatie initiatieven en coalities
17:00 borrel

Voorbeelden van projecten die we in de regio willen initiëren zijn rondom om e-health en ouderen zijn: informatievoorziening, belevingswinkels, opleidingen, verkoop, uitleen, levering en support van concrete ehealthproducten.

Tot slot inventariseren we of er in consortiumverband een of meer subsidieaanvragen kunnen worden opgesteld.

Download hier de brochure over de SET-regeling.

Deelnemen

Evenement Boekingsformulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda