Rotterdam dag tijdens de ehealthweek

Tijdens de e-healthweek 2019 pakt Rotterdam op woensdag 23 januari 2019 uit met een Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie SPECIAL!

Kom meer te weten over de speciale rol van ehealth in het nieuwe Zorgconcept voor senioren van de Havenpolikliniek en hoe de samenwerking met de Hogeschool Rotterdam daarin vorm krijgt!

De regionale voorrondes van de Nationale Zorginnovatieprijs via www.zorginnovatieprijs.nl.
Met onder andere Erik Gerritsen, secretaris-generaal VWS, wethouder Sven de Langen (Volksgezondheid, Zorg, Sport, Ouderen) en Ton van der Steen, directeur Medical Delta.

Na afloop van de plenaire sessie - die deze keer twee uur duurt! - kunt u met ons mee op de Rotterdamse eHealth Innovatie Safari.
Bezoek de Digitale Poli, of ga mee naar Rijndam Revalidatie, de Havenpolikliniek en de Hogeschool Rotterdam.

Zowel voor als na afloop van het ontbijt kunt u uiteraard weer 1 op 1 meetings inplannen. Om hier een uitnodiging voor te ontvangen, is het belangrijk u eerst op te geven voor het ontbijt.

Datum: woensdag 23 januari 2019
Locatie: Life Sciences & Health Hub - 9e etage
1 op 1 meetings & ontbijt: 07.00 - 08.00 & 10.00 - 12.00
Plenair programma: 08.00 - 10.00

Het Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie SPECIAL wordt mogelijk gemaakt door Gezond010, de gemeente Rotterdam, MedicalDelta en www.lifesciencesandhealth010.nl.

Aanmelden voor Netwerk Ontbijt Zorg Innovatie SPECIAL op woensdag 23 januari.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons