Opening Zorg van Nu Rotterdam

Zorginnovatiewinkel Zorg van nu Rotterdam in Havenpolikliniek

De operatiekamers van het voormalige Havenziekenhuis stonden er al een tijd werkeloos bij, maar dat is nu verleden tijd.

Op de plek waar chirurgen vroeger jarenlang mensen opereerden, start nu een heel andere operatie: het bekend maken van hoe e-health, innovaties in de zorg en handige hulpmiddelen kunnen helpen bij gezondheid, zorg en welzijn.

In een samenwerking met de gemeente Rotterdam, Zorg van Nu van het ministerie van VWS, de Rotterdam E-health agenda, Hogeschool Rotterdam, Havenue en Bureau Zorginnovatie, opent op maandag 9 september Zorg van Nu Rotterdam.  

Zorg van Nu Rotterdam laat nieuwe en slimme hulpmiddelen, werkwijzen en technologie in de zorg zien om zorg en welzijn te verbeteren. 
Zorg van Nu Rotterdam legt de focus op het digivaardig maken van ouderen, mantelzorgers, welzijnsmedewerkers en vrijwilligers om met deze slimme en handige oplossingen aan de slag te kunnen. 

De zorginnovatiewinkel Zorg van Nu Rotterdam in de Havenpolikliniek wordt de thuisbasis in Rotterdam van waaruit e-health en slimme zorgoplossingen hun weg vinden naar de bewoners in de wijken.

Programma

12.00u Openingswoord door programmadirecteur Zorgvernieuwing en Innovatie van VWS Gelle Klein Ikkink
12.10u Officiële opening door Wethouder Sven de Langen
12.25u Opening en rondleiding met interactieve voordracht
14.00u sluiting

Deelnemen

Evenement Boekingsformulier

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Over Berichtschrijver

Jan Pons