Marktplaats congres ‘Slimmer Thuis’

Met welke slimme oplossingen kunnen ouderen langer zelfstandig thuis wonen? Wat werkt wel en wat werkt niet? Waar moet je op letten bij implementatie? En wat is de keerzijde van deze nieuwe technologie? Helpt technologie ook tegen eenzaamheid? Als u geïnteresseerd bent in deze vraagstukken nodigt het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport u graag uit voor Slimmer Thuis: hét congres met slimme oplossingen voor thuiswonende ouderen. Laat u inspireren door slimme gemeenten, slimme ouderen en slimme zorgprofessionals!

De organisatie van de Marktplaats zal gedaan worden door Grey Valley. Hieronder vindt u informatie m.b.t tot de marktplaats, georganiseerd voor het congres ‘Slimmer Thuis’.

Doelstelling van de marktplaats: mensen kennis laten maken van mogelijke innovaties die ouderen in staat te stellen langer thuis te wonen. Naast het horen over innovaties is het belangrijk dat mensen feeling kunnen krijgen door het in de praktijk te zien. Op deze
marktplaats is er tevens gelegenheid om kennis te kunnen maken met andere partijen om inspiratie op te doen.

Randvoorwaarden die wij stellen aan deelname aan de marktplaats:

  • De producten die getoond worden zijn behulpzaam voor het langer thuis wonen van
    ouderen (Niet enkel technologische innovaties)
  • Het uitgangspunt van de marktplaats is niet reclame maken, maar innovaties tonen.
  • De marktplaatsruimte per deelnemer is een ( vierkante) statafel met twee krukken en stroomvoorziening. De kosten voor deelname bedragen € 500,00. Voor overheidsinitiatieven en startups gelden mbt de kosten andere voorwaarden, neem hiervoor contact op met Joyce van der Jagt jp.vd.jagt@minvws.nl.

Indien er sprake is van buitengewone belangstelling, wordt door de congresorganisatie een keuze gemaakt. Diversiteit in het aanbod is hierin leidend.

Indien u in deelname geïnteresseerd bent kunt u zich melden bij: Joyce van der Jagt, jp.vd.jagt@minvws.nl. Aanvragen voor deelname aan de Marktplaats moeten voor 1 mei 2019 ingediend zijn.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda