Jaarlijkse bijeenkomst BeterKeten: Master the Ne(x)twork

Namens het bestuur van de Stichting BeterKeten nodigen wij u van harte uit voor onze jaarlijkse bijeenkomst in de Havenpolikliniek Rotterdam: ontmoeten, inspireren, enthousiasmeren en informeren. Door te luisteren, te zien, te discussiëren en lekker te eten nemen we u ook dit jaar mee in de ontwikkelingen van de BeterKeten. Onder leiding van de dagvoorzitter Angelique Weel en bestuurslid BeterKeten kijken we onder de werktitel ’Master the Ne(x)twork’ naar de toekomst van onze zorgnetwerken.

De diverse zorgnetwerken hebben ambities om de beste zorg op de juiste plaats te organiseren, dit doen zij door samen te werken, kennis te delen en onderzoek te doen. De zorgketen start doorgaans niet in de ziekenhuizen. Vanuit deze gedachte geeft mr. Ella Kalsbeek, voorzitter Landijke Huisartsenvereniging samen met Henk Hoogervorst, voorzitter huisartsenkring Rotterdam, de visie op netwerkzorg vanuit de huisartsen en de organisatie hiervan binnen regio Rotterdam-Rijnmond.

Aansluitend zullen enkele ambitieuze zorgprofessionals u verrassen tijdens het buffet met informatie over recent gestarte samenwerkingsambities. En vervolgen we de bijeenkomst met vier korte sessies waarin de sprekers u meenemen in de ambities, uitdagingen, hobbels en het toekomstperspectief van de lopende samenwerkingsprojecten. Geef bij aanmelding op het registratieformulier uw voorkeur aan voor de sessie die u wilt bijwonen.

  • Parallelsessie 1: Zorgpaden verloskunde Noordoever & Edometriosezorg of Centrum Gezond Gewicht & Nierzorg
  • Parallelsessie 2: IC Rijnmond & Horizon-IC of IBD-zorg & Kinder-MDL

De avond wordt gezamenlijk afgesloten met het Ne(x)tteam BeterKeten. Tot slot is er gelegenheid voor een netwerkborrel. Kortom een bijeenkomst die voor iedereen die betrokken is bij regionale samenwerking, zinvol en inspirerend zal zijn. U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda