Hoe kijken medische inkopers naar jouw innovatie?

Last minute melding!

Hoe kijken medische inkopers naar jouw innovatie?

Ga in gesprek met medische inkopers en verhoog de slagingskans van jouw innovatie!
Op donderdag 18 oktober organiseert het Cluster FME Zorg bij het Amsterdam UMC van 15:30 tot 18:30 uur een netwerkbijeenkomst voor FME Technostarters en jonge/innovatieve bedrijven in de medische technologie.

Tijdens deze bijeenkomst maken inkopers van het Amsterdam Medisch Centrum je wegwijs in de inkoop van medische technologie en vertellen zij hoe zij technologische innovaties beoordelen. Ook een inkoper uit het UMC Utrecht zal dit thema aan de hand van een praktijkvoorbeeld (project ‘Nightingale’) nader toelichten.

Deel jouw ervaringen als medtechstarter

FME Technostarters zullen hun ervaringen met medische inkoopafdelingen delen en welke learnings zij daaruit hebben gehaald. Ook pitcht een aantal medtechstarters hun innovaties.

Aan de hand van de presentaties en ervaringen gaan we met elkaar in gesprek over hoe we de slagingskans van technologische innovaties kunnen verhogen. We sluiten af met een netwerkborrel.

Datum, tijd en plaats:
18 oktober 2018 | 15:30 tot 18:30 | Amsterdam | Amsterdam UMC | Meibergdreef 9

Aanmelden via Cluster FME Zorg.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons