Gemeentelijke kennissessie “innoveren met e-health in het sociale domein”

Let op: Dit is een bijeenkomst ALLEEN voor medewerkers van gemeenten en verzekeraars.

DEHA en de gemeente Delft nodigt u graag uit voor de gemeentelijke kennissessie over “innoveren met ehealth in het sociale domein” in Delft.

eHealth is helemaal hot. Veel mensen denken dat het de toekomst
van het sociale domein zal gaan veranderen. Maar u zult ook zeker collega’s hebben die er sceptisch tegenover staan. Hoe weet u nu wat u ervan moet denken? En hoe zorgt u ervoor dat een e-health toepassing goed ingebed wordt binnen de gemeente? Want u wilt niet dat die mooie e-health toepassing het zoveelste project wordt dat na een paar maanden “onderin de kast belandt”.

Daarom organiseren DEHA en de gemeente Delft een kennissessie door en voor ambtenaren.

Ze laten ambtenaren van gemeenten vertellen hoe zij gekomen zijn tot het bepalen van de ambitie, een keuze voor een toepassing, welke lessen geleerd zijn tijdens de pilots en hoe een e-health toepassing breed uitgerold kan worden in een gemeente.

U dient zich in te schrijven bij Dick-Jan Zijda via dzijda@innovasi.nl. U wordt ontvangen door Anja Cornelissen van de gemeente Delft.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda