CityLab 010 on tour

Het team van CityLab010 nodigt je van harte uit voor de On Tour op dinsdag 6 november op de Hogeschool Rotterdam. Deze On Tour is voor alle dromers, denkers en doeners in Rotterdam die elkaar willen ontmoeten en samen verder willen bouwen aan deze mooie stad!

PROGRAMMA
Dinsdag 6 november, Hogeschool Rotterdam, Kralingse Zoom 91 (Routebeschrijving)

Workshops van 19.00 tot 20.00 uur (Inloop vanaf 18:30 uur)

Geen workshop? Dan ben je van harte welkom vanaf 20.00 uur voor de centrale opening, de informatiemarkt en het netwerkgedeelte tot 22.00 uur (aanmelden niet nodig).

WORKSHOPS
Ter voorbereiding op het nieuwe CityLab010-jaar in 2019 organiseren we een aantal nuttige workshops. AANMELDEN VOOR EEN WORKSHOP KAN HIER

WORKSHOP SUBSIDIEAANVRAGEN
Maas & Kleiberg – The Subsidy Community
Wil je een subsidieaanvraag doen maar weet je bijvoorbeeld niet hoe? Maas & Kleiberg – The Subsidy Community helpt je om tot een sterk plan te komen. In deze workshop delen we de ins en outs, tips en tricks van het opstellen van een subsidieaanvraag.

WORKSHOP VAN IDEE TOT REALISATIE
Startup Foundation
Plannenmakers opgelet: van je idee een plan maken is een van de eerste stappen naar realisatie van je idee. Maar wat kun je nu direct nog meer doen om die eerste stappen naar de realiteit te zetten? En hoe kun je je plan nog sterker maken? Leer hoe startups dat doen en baseer na deze workshop je plan op de realiteit.

WORKSHOP RIGHT 2 CHALLENGE
Gemeente Rotterdam
Klaar om te experimenteren en daadwerkelijk mee te helpen jullie directe leefomgeving te verbeteren? Bundel dan de krachten en expertises met andere bewoners of initiatiefnemers om een challenge in te dienen! Tijdens deze workshop gaat de gemeente in op de werking van Right 2 Challenge en hoe je werk kunt maken van een challenge.

WORKSHOP HOE LAAT JE JE MAATSCHAPPELIJKE IMPACT ZIEN?
W&I Group
Welke impact heeft jouw initiatief? Aan de hand van 2 voorbeelden en met behulp van een impactscan laten we zien hoe je dit kunt meten. We starten met presentaties en daarna gaan jullie zelf kort aan de slag met het invullen van de werkbladen.

WORKSHOP STORYTELLING
Startup Foundation
Van je plan een succes maken is een stuk makkelijker als je kunt zorgen dat anderen achter je staan. Door je verhaal op de juiste manier te brengen kun je hiervoor zorgen. Neem deel aan deze workshop en je vertrekt met de kern van je verhaal.

WORKSHOP ROTTERDAM CIRCULAIR: MET LEF ÉN MET ELKAAR!
Gemeente Rotterdam
De weg naar een circulaire economie vraagt ons anders te denken en anders te kijken naar de stad. Hoe we dat doen? We doen het op z’n Rotterdams: met lef én met elkaar. We doen dat door uit te proberen, van elkaar te leren en elkaar te stimuleren en verder te brengen. Circulair is een onderwerp waarin we met Rotterdammers zoeken naar nieuwe manieren van handelen. We willen dat afval op den duur niet meer bestaat! De gemeente Rotterdam licht samen met een ondernemer de succesfactoren toe.

INFORMATIEMARKT EN NETWERKEN
Tijdens deze On Tour kun je na de centrale opening de gesubsidieerde CityLab010-plannen van 2018 bewonderen en kennismaken met de mensen achter deze plannen. Zij presenteren zich deze avond vol trots met hun plan! Onze nieuwe wethouder Kathmann is er ook bij. Zoals je gewend bent van CityLab010 is er deze avond weer alle ruimte voor gezelligheid, ontmoeting, inspiratie en nieuwe energie!

Meer informatie en aanmelding.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons