Hoe bewijs je dat een innovatie ook werkelijk doelmatig is?

Hoe bewijs je dat een innovatie ook werkelijk doelmatig is? Dat is een vraag die actueel is voor iedereen die bezig met innoveren in de zorg. Maar hoe toon je nu aan dat een innovatie doelmatig is?
Nu we in Rotterdam veel subsidieprogramma’s, waaronder de Digideal010, hebben lopen lijkt het een goed moment om dé specialist op dit gebied, Prof. Dr. Mr. Silvia Evers van de Universiteit van Maastricht, uit te nodigen een online workshop/college mini-HTA te geven.

Health Technology Assessment (HTA) is de systematische evaluatie van de eigenschappen en effecten van een gezondheidstechnologie, waarbij de directe en beoogde effecten van deze technologie worden gemeten.

In de workshop/college mini-HTA geeft ze praktische handvatten om e-health beter in te bedden in de dagelijkse bedrijfsvoering en te verankeren in de visie en strategie. Hoe vertaal je je e-health interventie naar effect in de breedste zin van het woord. Een must voor iedereen die bezig is met innovatie en het implementeren van e-health oplossingen.

Silvia Evers

De moderator tijdens dit event is Pjer Vriens, Beleidsadviseur eHealth bij de Gemeente Rotterdam.

Met dank aan de Gemeente Rotterdam, Maatschappelijke Ontwikkeling, die deze unieke en eenmalige workshop/college mini-HTA mogelijk gemaakt heeft.

LET OP: de workshop/college mini-HTA is meer dan volgeboekt met ruim 150 deelnemers. Aanmelding is niet meer mogelijk.

Gegevens cursus

Locatie
Datum en tijdstip
24 juni 2021 - 08:00 - 10:00
Kosten
Gratis

Aanmelden

Bekijk ons aanbod

Evenement Thema Doelgroep Datum Kosten