KVK Business Challenge

Ben jij een startup, scale-up, zzp en/of (klein) mkb’er en ben je creatief? Wil je samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst? Zodat jij daar nieuwe business uithaalt?

Voorlichtingsfilm over grip op het gesprek bij afasie

Rijndam Revalidatie heeft een voorlichtingsfilm ontwikkeld voor partners van mensen met afasie, een taalstoornis als gevolg van hersenletsel.

Thuismonitoring van vitale waarden, impact op het huidige zorgmodel

Tunstall, ontwikkelaar van Connected Care en Connected Health oplossingen, heeft samen met de Rotterdam eHealth Agenda, het initiatief genomen om een discussie in de stad te starten over de impact van thuismonitoring van vitale waarden.

Regionale aanpak versnelt realisatie PGO

Vanaf 2020 moet iedereen in Nederland online zijn medische gegevens kunnen inzien en bijhouden in zijn persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Dit vraagt nogal wat van zorgverleners.

Het succes van Silicon Venturing Rotterdam

De studenten van de minor+ Silicon Venturing Rotterdam helpen bedrijven en organisaties gezond mee te bewegen met veranderingen. Door nieuwe technologieën te implementeren proberen zij bestaande processen te verbeteren en optimaliseren.

Scholingsprogramma

Scholingsprogramma medisch specialistische revalidatie

Op 11 september 2018 was Rijndam Revalidatie gastheer voor het Scholingsprogramma medisch specialistische revalidatie Innovatie & Technologie georganiseerd door Revalidatie Nederland.

Vilans implementatie toolkit

Implementatie toolkit technologie in de zorg

Technologie is niet meer weg te denken uit de maatschappij en ook steeds meer zorgorganisaties implementeren technologie om de zorg voor cliënten beter te maken. te maken. Maar hoe richt je zo’n implementatieproces nu in?

voorlichting thuistechnologie

Voorlichting thuistechnologie en valpreventie

Voorlichting thuistechnologie en valpreventie. De Rotterdam eHealth Agenda en het project 'Anders ouder worden' van Pluspunt Rotterdam organiseren regelmatig voorlichtingsmiddagen over valpreventie en thuistechnologie in de wijk.

Intermax HealthCloud

De Intermax HealthCloud: de flexibiliteit en snelheid van de public cloud gecombineerd met de veiligheid van een managed private omgeving, alleen voor zorginstellingen.