Vrienden van Rijndam viert 1-jarig bestaan met lancering website

Vrienden van Rijndam viert 1-jarig bestaan met lancering website

Woensdag wordt de website van de ‘Vrienden van Rijndam’ tijdens de E-health Safari officieel onthuld door Erik Gerritsen, de secretaris-generaal ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Jij kunt als eerste de website nu al bekijken.

Een jaar geleden is de stichting Vrienden van Rijndam gestart om wensen van patiënten uit te laten komen. Vrienden van Rijndam investeert in innovatieve revalidatie en een aangenaam en comfortabel verblijf van patiënt en familie. In dat jaar zijn er al veel wensen uitgekomen: een tweede Zora, Fitbits, nieuwe speeltoestellen op locatie Ringdijk en speciale weegschalen voor oncologische revalidatie patiënten. Daarbij zijn er schenkingen in natura ontvangen zoals Sint- en Kerstcadeaus voor de kinderen.

Sneak Preview
Met trots laten wij jou nu als eerste de website van Vrienden van Rijndam zien.

Op de website vind je informatie over:

  • De wensen van Vrienden van Rijndam
  • Het laatste nieuws
  • Indringende patiëntverhalen
  • Kom in actie platform
  • Doneren: welke vorm past bij jou

Wensen 2019
Op de verlanglijst voor 2019 staan; meer speelmogelijkheden in de wachtkamers voor kinderen van alle leeftijden en de mogelijkheid om zowel buiten als binnen te kunnen sporten. Om prikkelarm te kunnen sporten is de wens voor een scheidingswand er. Ook zijn er al vergaande plannen om de Zero G aan te kunnen schaffen. Dat is een robotisch balanssystemen waarbij mensen opnieuw kunnen leren lopen.

Kom in actie!
Iedereen kan op de website een actiepagina aanmaken; uit eigen naam of als team. Je zamelt via deze weg direct geld in voor de Vrienden van Rijndam. Je kunt je actie ook aan speciaal doel koppelen, zoals bijvoorbeeld de Rijndam Racers, of een nieuwe speelhoek.

Kijk snel! www.vriendenvanrijndam.nl

 

 

 

 

 

 


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda