Save the date: Dutch Hacking Health

Dutch Hacking Health is een nationaal initiatief dat hackathons voor de gezondheidszorg organiseert op verschillende locaties in Nederland.

In een enkel weekend komen meer dan 500 technici, ontwerpers, ondernemers, zorgverleners en patiënten samen om echte problemen op te lossen. Het unieke aan Dutch Hacking Health Rotterdam is dat we ons richten op het hebben van internationale studenten en jonge professionals als deelnemers, die de uitdagingen met een nieuw perspectief tegemoet treden.

De Dutch Hacking Health Rotterdam vindt plaats van vrijdag 5 tot 7 april 2019. Het is een samenwerking tussen Young Medical Delta en de EMC. Het is bewezen dat voorgaande jaren een groot succes zijn voor alle betrokkenen.

Dutch Hacking Health is voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheidszorg, informatica, ethiek, design of enig ander aspect van het oplossen van gezondheidsproblemen.

DEELNEMERS
Voor de Rotterdam-versie van Dutch Hacking Health zijn we op zoek naar iedereen. Niet alleen Nederlandse deelnemers, maar alle nationaliteiten. Niet alleen professionals, maar ook studenten. Niet alleen ontwerpers en professionals in de gezondheidszorg, maar ook patiënten, ondernemers en vooral jij!

Hou de details in de gaten op de website van Dutch Hacking Health Rotterdam.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons