Opening zorgwinkel Pniel

lelie pniel

Op woensdag 28 november a.s. opent de heer Sven de Langen, wethouder Volksgezondheid, Zorg, Ouderen en Sport van de gemeente Rotterdam, onze nieuwe zorgwinkel Pniël aan de Oudedijk 15 in Kralingen. U bent van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Zorgwinkel Pniël biedt jong en oud een helpende hand, een luisterend oor en oplossingen voor persoonlijke problemen. Iedereen kan bij ons terecht met vragen over gezondheid, zorg en welzijn. Wij kennen de wijk en de organisaties die er actief zijn. En we zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een kopje koffie of thee nemen we de tijd om vragen te beantwoorden of advies te geven.

Hulpmiddelen

lelie pnielZorgwinkel Pniël heeft een scala aan hulpmiddelen te leen, te huur en te koop. Hulpmiddelen die door ergo- en fysiotherapeuten worden aanbevolen, zoals krukken, rollators, beugels en toilet- en
bedverhogers. Middelen voor mensen die slechtziend zijn, zoals taststokken en leeshulpmiddelen. En producten voor aanstaande en jonge ouders zijn ook leverbaar.

Opening

Op woensdag 28 november bent u van harte welkom vanaf 12.30 uur voor de feestelijke opening van zorgwinkel Pniël. Onder het genot van een hapje en een drankje informeren wij u graag over wat wij te bieden hebben. Om 13.00 uur verricht wethouder De Langen de officiële openingshandeling. Als dank voor uw bezoek ontvangt u van ons een informatieve goodiebag.

Adres en openingstijden

Zorgwinkel Pniël
Oudedijk 15
3062 AB Rotterdam

De opening is vrij toegankelijk, aanmelding is noodzakelijk.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons