Netwerk ontbijt zorginnovatie

M-Health in 2020 - De Digitale Poli

“Vandaag ga ik de confrontatie aan met mijn angsten, vandaag ga ik naar de markt. Bij het idee breekt het zweet me uit, ik heb er slecht van geslapen. Maar ik weet dat het belangrijk is om dit te doen. Om 9 uur krijg ik een chatbericht van Roos, mijn behandelaar: “ik zie dat je enorm opziet tegen je bezoek. Wil je even videobellen?”

Een behandeling uit de spreekkamer halen, begeleiding krijgen op het moment dat klachten hierom vragen.

Is dit toekomstmuziek? Nee, dit is de unieke en grensverleggende werkwijze van de volledig online opererende poli. De Digitale Poli.

Een unieke samenwerking tussen de Parnassia Groep, toonaangevend binnen de GGZ, en Sense Health, een innovatieve organisatie uit Rotterdam die software ziet als mogelijkheid om mensen te helpen alles uit het leven te halen. Samen dagen deze partijen elkaar continue uit om te komen tot de beste ondersteuning voor mensen met mentale uitdagingen. Hierbij wordt inhoudelijke behandelkennis gecombineerd met technische mogelijkheden.

Graag nodigen wij u uit voor een toelichting op de digitale poli vanuit verschillende perspectieven!

Aanmelden kan hier.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons