FitFestival ‘De Gezonde Toer’

fitfestival 13-okt

Op zaterdag 13 oktober 2018 vindt het FitFestival ‘De Gezonde Toer’ plaats tijdens het Feestival in Rotterdam-Noord. Wil je gratis laten checken hoe vitaal je bent? Kom langs!

Fitfestival

Tijdens het FitFestival kun je verschillende checkjes laten doen. Zo kun je jouw bloeddruk, cholesterol, BMI, glucose en vitaliteit laten checken. De checks worden uitgevoerd door zorgaanbieders uit Rotterdam Noord. Zo weet je direct bij wie je terecht kunt als er wat mis is of als je gewoon tips wilt! Je krijgt direct persoonlijk advies waarmee je meteen aan de slag kunt!

Feestival

Wat is een Feestival?

Feestival is een driedaags cultureel evenement voor jong en oud en wordt georganiseerd door het Rotterdams Volkstheater en Kinderparadijs Meidoorn.

Meer dan 20 organisaties uit Noord doen mee. Zij zetten zich in om de (culturele) ontwikkeling van kinderen én van de wijk te vergroten.

Feestival start op vrijdag 12 oktober met overdag een Scholendag. In de avond is er in de familie-bioscoop-tent op het Noordplein een fantastische film te zien, verzorgd door CineNoord. De entree is 50 cent.

Zaterdag 13 oktober is de familiedag met (theater) voorstellingen en workshops op het gebied van natuur, dans, techniek, taal, kunst, opvoeding, muziek, gezondheid, bouwen, acrobatiek, sport en spel. Feestival sluit aan bij de thema’s van de Kinderboekenweek en De Week van de Opvoeding: ”Vriendschap” en ”Opvoeden is samenspel”. Feestival is dit weekend dan ook omgetoverd tot ”De Grootste Vriendenclub van Noord”.

Zondag 14 oktober is er een buurtbrunch, Noorderstage toont de schatten van Noord en bij de Feestival Danssalon wordt gedanst dat de vonken er af vliegen… een niet te missen weekend!

Feestival wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam, Volkskracht, VSB Fonds, Wijkraad Noord, G.Ph. Verhagenstichting, de Cultuurscout en vele anderen.

Locatie:

Noordplein, Oude Noorden, Rotterdam
Organisatie: Feestival, DOCK, Gemeente Rotterdam, Rotterdams Volkstheater, Kinderparadijs Meidoorn
Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Het Feestvial is gratis toegankelijk zonder reservering.
Meer informatie op Fitfestival 13 oktober.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Jan Pons