Feest voor het oog – Pearl Opticiens bestaat 60 jaar

Pearle Opticiens bestaat 60 jaar!
Pearle Opticiens Venlo viert daarom feest
 

Pearle Opticiens is al 60 jaar dé oogexpert en dat mag gevierd worden. Pearle Opticiens Venlo viert daarom feest! Onder het motto ‘Feest voor het oog’ worden de ogen van het publiek in Venlo op donderdag 14 november aanstaande daarom extra in de watten gelegd: op Tegelpoort vindt op die dag een groot “Feest voor het oog” plaats met onder andere oogmassages, ‘glazenwassers’, oogappeltjes en gezonde wortelsapjes. Daarnaast krijgt iedere klant een kraskaart* waarmee kans wordt gemaakt om het aankoopbedrag retour te ontvangen of een reis/stedentrip te winnen; Of zelfs een gratis bril op donderdag 14 november. De afgelopen 60 jaar hebben onze ogen het veel drukker gekregen. Dat brengt risico’s met zich mee voor de ooggezondheid. Met gerichte tips en inhoudelijke informatie over thema’s als gezond schermgebruik en voeding helpt Pearle Opticiens Venlo ons om onze ogen zo lang mogelijk gezond te houden. 

 

Pearle sympathieke oogexpert: tips voor gezonde en blije ogen 

Pearle Opticiens Venlo is de expert op het gebied van oogzorg en deze expertise wordt tijdens het “Feest voor het oog” gedeeld. Denk aan informatie over hoe je je ogen kan beschermen tegen het blauwe licht van een iPad of computer met behulp van een computerbril of blauwfilterbril of hoe je met de 20-20-2 regel de zo te noemen ‘vierkante ogen’ door te veel schermgebruik bij zowel volwassenen als kinderen kan voorkomen. Aangezien gezonde voeding ook belangrijk is om je ogen zo lang mogelijk gezond te houden, deelt Pearle Opticiens Venlo tijdens het feest ook allerlei lekkere en vooral ‘oog-gezonde’ smoothies met ingrediënten en vitamines die goed zijn voor je ogen.

Online oogtest
Geen tijd om naar het “Feest voor het oog” op donderdag 14 november aanstaande te komen? Met de oogtest kunnen zowel volwassenen als kinderen hun ogen online gratis testen. De uitslag van de online oogtest geeft aan of de ogen nog helemaal gezond zijn of dat ze toe zijn aan een professionele oogmeting bij uw Pearle opticien in Venlo.

Locatie & tijden

“Feest voor het oog”: Tegelpoort
Tijd: 14:00-20:00
Pearle Opticiens Venlo: Hoogstraat 6, Venlo

Pearle Opticiens Beste Winkelketen van Nederland

Pearle Opticiens sleepte op donderdagavond 31 oktober de eretitel ‘Beste Winkelketen van Nederland’ 2019-2020 in de wacht, een prijs die uitgereikt is door Q&A. Op 17 september won Pearle al de categorieprijzen Beste Winkelketen optiek en Beste webshop optiek.


Evenement Boekingsformulier

Online reserveren voor dit evenement is niet mogelijk via deze site. Klik hierboven voor aanmelding via de site van de organisator.

Over Berichtschrijver

Rotterdam eHealth Agenda