171128REHA_logo_def_LR-e1525806024902

Rotterdam eHealth Agenda

De Rotterdam eHealth Agenda nieuwsbrief van 6 februari met onder meer:

Evenementen:

- Donderdag 21 februari - SET bijeenkomst
- Donderdag 7 maart - Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag
- Dinsdag 19 maart - Zorg op de juiste plaats
- 5 - 7 april - The Dutch Hacking Health Rotterdam

Kijk hier voor het actuele overzicht van evenementen.

Organiseert u zelf een evenement en wilt u dat via de Rotterdam eHealth Agenda bekendmaken? Meld uw evenement dan hier aan.

Wetenswaardigheden:

Zorg op de juiste plaats conferentie
Bent u benieuwd naar de Rotterdamse plannen rond kwetsbare ouderen? Op 31 januari 2019 organiseerde VWS in 010 de regionale Zorg op de juiste plek conferentie. @inge schonagen van Conforte lichtte de Rotterdamse plannen tijdens dit event toe. Uit een interactieve sessie met de deelnemers bleek dat inclusief werken met alle betrokkenen een mooie uitdaging voor de komende jaren zal zijn. Bekijk hier de presentatie! en hier het rapport ZOJP.

Met vriendelijke groet,
Jan Pons & Jan Willem Faessen
Header

Donderdag 21 februari - SET bijeenkomst

15:00 - 17:00 uur
De SET regeling heeft als doel het gebruik van e-health toepassingen te vergroten en te borgen, zodat ouderen die kwetsbaar zijn of lijden aan een chronische ziekte langer thuis kunnen blijven wonen. Tijdens dit event wordt uitgelegd wat de regeling exact inhoudt, welke stakeholders voor een goede aanvraag betrokken moeten zijn en voor welke resultaten de regio aanvragen kan gaan doen.

Schermafbeelding 2019-02-05 om 23.57.19

Donderdag 7 maart - Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag

12:00 - 18:00 uur
U bent van harte welkom op de jaarlijkse Life Sciences & Health publiek-private samenwerking (LSH PPS) dag in Utrecht. Wilt u meer weten over publiek-private samenwerkingsmogelijkheden, wilt u voorbeelden zien of bent u opzoek naar partners of publiek-private financieringsmogelijkheden? Schrijf u dan snel in voor de LSH PPS dag 2019!

kwetsbare_ouderen_lsh010

Dinsdag 19 maart - Zorg op de juiste plaats

15:00 - 17:30 uur
Als vervolg op de ZOJP - conferentie van 31 januari organiseren we een vervolgmeeting. In deze meeting gaan we met elkaar concreet uitwerken hoe en met wie we in de regio Rotterdam het ZOJP-programma tot een succes gaan maken. Tevens proberen we het programma in het juiste perspectief te plaatsen met de overige activiteiten en programma's in #LSH010.

5 - 7 april - The Dutch Hacking Health Rotterdam

Dutch Hacking Health is a national initiative that organizes healthcare hackathons at various locations in the Netherlands. In a single weekend over 500 technicians, designers, entrepreneurs, caregivers and patients come together to solve real problems.