171128REHA_logo_def_LR

digideal010_banner

DEELNAME LINK - 24 juni
Online workshop mini-Health Technology Assessment

Instructies deelname masterclass

Datum: donderdag 24 juni
Tijd: 08.00 - 10.00 uur

- Klik op de bovenstaande knop of ga naar: http://digideal010.nl/
- Ga vervolgens bovenin naar Masterclass 24 juni
- Klik op het sterretje en vervolgens op 'Doe mee aan de masterclass' om deel te nemen


Houd jij je op dit moment bezig met innoveren in de zorg? Ben je nieuwe eHealth oplossingen aan het ontwikkelen of zelfs al aan het implementeren? Maar hoe bewijs je dat jouw innovatieve idee ook daadwerkelijk doet waarvoor het is ontwikkeld? Dat is een vraag die actueel is voor iedereen die bezig is met innoveren in de zorg en waar Health Technology Assessment (HTA) een belangrijke rol in speelt.

In Rotterdam lopen op dit moment veel subsidieprogramma's. Denk bijvoorbeeld aan de DigiDeal010. Om jou alvast verder op weg te helpen, hebben we dé specialisten op HTA gebied gestrikt: Prof. Dr. Mr. Silvia Evers en Prof. Dr. Aggie Paulus van de Universiteit van Maastricht. Zij gaan gezamenlijk de mini-HTA workshop geven.

Wat is HTA?

HTA is de systematische evaluatie van de eigenschappen en effecten van een gezondheidstechnologie, waarbij de directe en beoogde effecten van deze technologie worden gemeten. Lees meer op: https://www.rotterdamehealthagenda.nl/academy/hoe-bewijs-je-dat-een-innovatie-ook-werkelijk-doelmatig-is/


Hartelijke groet,

Rotterdam eHealth Agenda team