Jantine Wilschut - Lelie Zorggroep

Mijn naam is Jantine Wilschut en ik ben innovatieadviseur wijkverpleging bij Lelie zorggroep. Ik werk op de afdeling zorgverkoop. Ik adviseer bij de contractering met de zorgverzekeraars en bij de ontwikkeling en innovatie van het product wijkverpleging. Ik onderzoek mogelijkheden voor verbetering in samenwerking met de teams en externe partijen en adviseer het management hierover.

Waarom de Rotterdam eHealth Agenda zo belangrijk is, is omdat het partijen verbindt. Uiteindelijk draait het allemaal om de beste zorg voor de klant waarbij samenwerken onmisbaar is. Tegelijkertijd is de samenwerking steeds complexer, als je bijvoorbeeld kijkt naar de regels rondom privacy en de schotten binnen de financiering. Dit zijn uitdagingen die je beter in gezamenlijkheid kunt aanvliegen.

De reden dat ik namens Lelie zorggroep wil aansluiten is omdat ik de meerwaarde zie in het gezamenlijk ontdekken van mogelijkheden, ervaringen uitwisselen en werkprocessen onderling beter af te stemmen. Hierdoor kan samenwerking worden verbeterd wat ten goede komt aan de zorg.

Ik hoop een mooi netwerk op te bouwen, van samenwerkingspartners te leren en ook zelf van toegevoegde waarde te zijn. Ik hoop dat we als zorgorganisaties niet allemaal opnieuw het wiel uitvinden en in dezelfde valkuilen stappen maar snel resultaat kunnen bereiken. Er liggen veel mooie kansen als het gaat om e-health. Ik hoop dat we deze beter gaan benutten en op een efficiënte en veilige manier kunnen gaan toepassen, in het belang van onze cliënten.

m: j.wilschut@leliezorggroep.nl

t: 06-30871439