Imelda Bogaard - Lelie Zorggroep

Mijn naam is Imelda Bogaard en werk vanaf 1989 bij Lelie Zorggroep. Heb binnen de Lelie Zorggroep verschillende functies bekleed;  van leerling  tot leidinggevende van IMZ en EMZ.
Momenteel werk ik als Facilitair Consulent “Veilige Toegang”.

De afgelopen jaren zijn er verschillende netwerkbijeenkomsten in en rond Rotterdam waar ik graag heen ga zoals; het Innovatie ontbijt, Langer Thuis, Fit Festival en natuurlijk  de Rotterdam eHealth Agenda …..

Het is belangrijk om met elkaar te zorgen voor de mensen zowel bij de IMZ  als bij de mensen thuis.

Doordat de mensen langer thuis moeten wonen, moeten we ook met elkaar zorgen dat alle zorg en diensten die nodig zijn deze daar geleverd kunnen worden. De Smart-kluis en de deur Switch maken dit mogelijk, omdat hierdoor iedereen die toestemming heeft van de klant ook gebruik kan maken van de APP en dit alles wordt geregistreerd (meer veiligheid en minder indirecte tijd).

Voor meer informatie lees: http://www.leliezorggroep010.nl/ons-aanbod/veilige-toegang-en-alarmeringsopvolging

Het belang van de Rotterdamse  “E-Health” agenda is om samen afspraken te maken  en een zo goed mogelijk resultaat te halen voor elke “zorg” vrager, want zij zijn ons uitgangspunt en met elkaar zoeken we naar een passende oplossing en werken we aan verbeteringen voor een “zorg e loos 2030”: https://www.youtube.com/watch?v=DqUNi5M50q8

Innovatie is al zo “oud” als de weg naar Kralingen…………

Tegenwoordig rijden er ook metro’s . i.p.v. de paarden trams.

Lelie zorggroep is een landelijke  organisatie met het hoofdkantoor in Rotterdam.

m:  i.bogaard@leliezorggroep.nl

t: 0900-2244777