Alleen ga je sneller, samen kom je verder !

img

De Rotterdam eHealth Agenda is een effectief netwerk van 1.000 Rotterdammers die hun dromen waar willen maken en belemmeringen willen opheffen om voor alle inwoners in de stad toegang tot e-health en thuistechnologie bereikbaar te maken.

Als ook jij actief betrokken wil zijn bij de Rotterdam eHealth Agenda en jouw bijdrage wil leveren aan een gezonde en vitale stad, meld je dan aan. Door als Koploper vanuit je eigen organisatie en eventuele (keten)partners actief samen te werken aan een specifieke oplossing, draag je actief bij aan de missie van de Rotterdam Ehealth Agenda: Rotterdam | Gezonde stad met vitale burgers.

Hoe wordt de RotterdamEHealthAgenda betaald ? Met een mini-crowdfunding: we vragen 1.000 koplopers elk € 100,- excl. BTW per jaar bij te dragen. Daarmee is er jaarlijks 100k€ beschikbaar om invulling te geven aan onze missie: Rotterdam | Gezonde stad met vitale burgers.

Agenda

Agendeer jouw dromen voor ehealth en thuistechnologie toepassingen en zoek partners die actief willen meewerken aan het realiseren ervan.

Uitdagingen

Agendeer jouw uitdagingen voor ehealth en thuistechnologie toepassingen en brengt partners samen die actief willen meewerken aan het oplossen ervan.

Verlaagt drempels

Verlaagt de drempels om de uitdagingen op het gebied van de toepassing en implementatie van ehealth en thuistechnologie op te lossen.

Netwerk

Maak onderdeel uit van een waardevol Rotterdams netwerk van bewoners, patiënten, mantelzorgers, zorgaanbieders, zorgprofessionals, ondernemers, onderwijs, bestuurders, financiers, overheid, bedrijfsleven, verenigingen en onderzoekers.

Platform

Geeft je het platform om mee te denken en mee te praten over de onderwerpen die jou aangaan en interesseren.

Wat zeggen de koplopers?

Wil Roode
Wil Roode

Ook Wilskracht Werkt geloofd erin dat domotica en robotica op termijn kan ondersteunen in de repeterende handelingen, zodat de professional in de Zorg maar ook in Welzijn meer ‘handjes’ vrij heeft om

Dick-Jan Zijda
Delft EHealth Academy

“e-health vakmanschap”. Dat is het resultaat als er samen wordt gewerkt aan de brede opschaling, implementatie en borging van e-health toepassingen in Rotterdam. Daarin is REHA van betekenis. Het zorgt voor een versnelling.

Imelda Bogaard
Lelie Zorggroep

Innovatie is al zo “oud” als de weg naar Kralingen, tegenwoordig rijden er metro’s in plaats van paardentrams. Laten we voor de zorg ook zo daadkrachtig aan de slag gaan: "niet lullen, maar poetsen" is een mooi motto van de  Rotterdam Ehealth Agenda.

De Rotterdam Ehealth Agenda zoekt, vindt en agendeert vitale kansen voor de stad. Hierbij leggen ze verbinding tussen alle partijen om die kans ook daadwerkelijk te benutten. Daarmee geven ze invulling aan de missie: "Rotterdam: gezonde stad met vitale burgers"

Peter van Bragt
Rijndam Revalidatie

In de samenwerking tussen Rijndam Revalidatie en Erasmus MC wordt veel aandacht besteed aan de toepassing van e-health. E-health is voor ons een essentieel en boeiend terrein dat een enorme impact zal gaan hebben op de inrichting en inhoud van de zorg en dienstverlening.

Jantine Wilschut
Lelie Zorggroep

Waarom de Rotterdam eHealth agenda zo belangrijk is, is omdat het partijen verbindt. Uiteindelijk draait het allemaal om de beste zorg voor de klant waarbij samenwerken onmisbaar is.